ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Α&Y

Ποιότητα

Στη Modern Freight, αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Για αυτό το λόγο, έχουμε θέσει υψηλά πρότυπα ποιότητας, είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001:2015 και είμαστε αφοσιωμένοι στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για τους πελάτες μας και τους εντολείς μας.

Οι δραστηριότητες μας διεξάγονται με ηθικό και τίμιο τρόπο και σύμφωνα με τις πρόνοιες της Βρετανικής Νομοθεσίας κατά της δωροδοκίας (UK Bribery Act) και τον αντίστοιχο Αμερικανικό νόμο (FCPA).   

Δείτε την Πολιτική Ποιότητας της Εταιρείας μας

Ασφάλεια και Υγεία

Η Διοίκηση της Modern Freight δίνει μεγάλη έμφαση στο να διασφαλίζει ότι όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με υγιή, ασφαλή και με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι όλα τα περιστατικά που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και υγεία, μπορούν να αποφευχθούν αποτελεσματικά και ότι η ευημερία των ανθρώπων μας, των πελατών μας και άλλων συνεργατών που έρχονται σε επαφή μαζί μας, μπορεί να διασφαλιστεί. Για αυτό το λόγο, όλοι μας οι υπάλληλοι έχουν την εξουσία να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα, που θεωρούν ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια τους. Οι αρχές Ασφάλειας και Υγείας είναι ενσωματωμένες στις διαδικασίες που ακολουθούνται και στον τρόπο που σκέφτεται το προσωπικό μας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε.

Δείτε την Πολιτική Ασφάλειας και Υγείας της Εταιρείας μας

Η Εταιρεία μας έχοντας ικανοποιήσει όλα τα κριτήρια που αφορούν τις τελωνειακές διαδικασίες του Κοινοτικού Τελωνειακού Κώδικα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (AEO).